TV-Tasot

Ajat, jolloin televisio on yksi laite, on kauan mennyt. Nykyään televisio on vain kokoelma laitteita, kuten mediasoittimet, digisovittimet ja tallentimet – puhumattakaan kaapelimittareista, jotka tarvitaan yhdistämiseen, virtalähteeseen ja Internetiin. Dunelm on täällä auttamassa sinua ymmärtämään kaikkea ja pitämään kaiken näyttävän siistiltä loistavien TV-telineidemme avulla.

Suurimmalla osalla TV-jalustojemme yläosaa on noin 45 cm, jota pidetään yleensä parhaana korkeudella sohvalta katsottavaksi. Jotkut ovat kuitenkin lähempänä metrin korkeutta, joten varmista, että katsot tarvitsemasi.

Huomaa myös, että TV-jalustoja on kahta päätyyppiä: suora ja kulma. Suorat TV-tasot ovat yksinkertaisia ​​suorakulmaisia ​​muotoja seinää vasten. Kuitenkin, koska useimpien ihmisten televisio osoittaa olohuoneeseen kulmasta, kulma-TV-teline on suosituin. Sen takana on 45 asteen leikkaukset, joten se aukeaa siististi paikalleen. Muista kuitenkin tutkia mittasuhteita – jos televisiosi on alkovissa, etenkin erkkeri-ikkunan vieressä, jotkut suuremmista kulmayksiköistä saattavat jäädä ulos. Tällaisissa tapauksissa saatat olla parempi hankkia suora TV-jalusta ja kääntää sen sijaan itse TV.

Kaikissa telineissämme on takana reikä tai rako, joka syöttää johdot läpi. Kaikki auttaa pitämään kaiken siistinä ja poissa näkyvistä. Tavallisesti on myös jonkin verran tallennustilaa, joka on kätevä kaukosäätimille, DVD-levyille, Blu-ray-levyille ja muille medioille sekä yleiselle tallennustilalle. Monet nykyaikaiset medialaatikot eivät tarvitse infrapunaista näköyhteyttä toimiakseen kauko-ohjaimella, joten voit tallentaa sen pois jostakin näistä osista, jos haluat, vaikka sinun on ehkä tehtävä muutoksia johdotukseen.

TV-Taso 
Vuodesohvat 
Sänky ALE 
Nojatuolit

Nyt se on vain henkilökohtaisten makujen ja huoneen sisustuksen mukaista. Kuten odotit Dunelmilta, meillä on täydellinen valikoima TV-telineitä ja -kaappeja, joten olohuoneesi ulkomuoto on sitä täydentävä teline. Se tarkoittaa mitä tahansa massiivipuusta lasiin, todella älykkään näyttelytilan ilmeeksi. Siellä on jopa tikkaat, jotka tunnustavat tosiasian, että sekä televisiot että niiden liitäntälaitteet ovat nykyään vain tuumaa syviä ja että et ehkä tarvitse ollenkaan perinteistä TV-kaappia.