Tv-Bänkar Online

Dagarna för att TV: n är en enda apparat är för länge borta. Numera är TV: n bara centrum för en samling utrustning som mediaspelare, digitalboxar och inspelare – för att inte tala om mätarna av ledningar som krävs för att ansluta allt, slå på det och ansluta det till internet. Dunelm är här för att hjälpa dig att förstå allt och hålla allt snyggt och snyggt med våra lysande TV-stativ.

De flesta av våra TV-stativ har en topp på cirka 45 cm, vilket i allmänhet anses vara den bästa höjden för visning från en soffa. Vissa är dock närmare en meter i höjd, så se till att du tittar på den du behöver.

Observera också att det finns två huvudtyper av TV-stativ: rak och hörn. Raka Tv-Bänkar är enkla rektangulära former för placering mot en vägg. Men eftersom de flesta har sin TV som pekar in i vardagsrummet från hörnet, är hörnet TV-stativet mest populärt. Den har 45 graders utskärningar på baksidan så att den går snyggt på plats. Var dock noga med att studera måtten – om din TV är i en alkov, särskilt bredvid ett burspråk, kan det hända att några av de större hörnenheterna sticker ut. I sådana fall kan det vara bättre med att få en rak TV-stativ och vinkla själva TV: n istället.

Fåtölj
Sängbord
Bäddsoffa
Lampor
Tv-Bänkar
Sängar Online
Mattor online

Alla våra stativ har ett hål eller ett gap på baksidan som är där för att mata dina ledningar. Allt hjälper till att hålla allt snyggt och utom synhåll. Det finns vanligtvis också något lagringsutrymme, vilket är praktiskt för dina fjärrkontroller, DVD-skivor, Blu-strålar och andra media, liksom för allmän lagring. Många moderna medieboxar behöver inte en infraröd siktlinje för att fungera med fjärrkontrollen, så du kan lagra den i ett av dessa avsnitt om du vill, även om du kan behöva göra ändringar för ledningarna.

Nu beror det bara på din personliga smak och inredningen i rummet. Som du kan förvänta dig av Dunelm har vi det kompletta utbudet av TV-stativ och skåp, så oavsett vilket utseende du har i ditt vardagsrum kommer det att finnas ett stativ som kompletterar det. Det betyder allt från massivt trä till glas, för ett riktigt smart showroom-utseende. Det finns till och med en stege-typ, som erkänner det faktum att både TV-apparater och deras anslutande enheter är bara tum djupa nuförtiden, och att du kanske inte behöver ett traditionellt TV-skåp alls.